Na een mooie warme zomerperiode vinden we het tijd worden voor een nieuwsbrief, lees hem eens rustig door. Heb je vragen, laat het ons weten.

Iris Hazeleger

Wij zijn blij dat onze collega verloskundige Iris Hazeleger ons team komt versterken!
Voor velen zal zij een bekende zijn omdat Iris hier is begonnen als waarnemend verloskundige. Van harte welkom in ons team Iris!

iris hazeleger

Afscheid

Naast het verwelkomen van een collega nemen we per 1 oktober ook afscheid van een collega. Verloskundige Simone Stolz gaat ons verlaten. Wij wensen jou, Simone, een mooie toekomst toe waarin je dit mooie vak op jouw eigen unieke wijze mag uitoefenen.

Voorlichtingsavonden

Inmiddels liggen er alweer een aantal voorlichtingsavonden achter ons. Genoten hebben we hiervan! Het is fijn om een groep voor te lichten en de interactie te ervaren. Als je je hebt ingeschreven voor een voorlichtingsavond ( en ) dan willen we je de tip meegeven om pen en papier mee te nemen. Een foto maken van de presentatie mag ook. De laatste tijd hebben we een aantal keer de vraag gekregen of we een presentatie kunnen mailen, dit is helaas niet mogelijk.
Op onze website kun je alle informatie vinden over de voorlichtingsavonden. Inschrijven kan via onze website, mailen of bellen mag natuurlijk ook. Elke werkdag zijn we tussen 9 – 12 uur telefonisch bereikbaar.

Centering Pregnancy

nlangs hebben we weer afscheid genomen van de deelnemers van een Centering Pregnancy groep. Fijn om elkaar nog te zien en dan nu met alle kindjes erbij! Heel bijzonder en fijn om het op deze manier met elkaar af te sluiten!


Naast het afsluiten van een groep zijn we op 3 augustus ook gestart met een groep deelnemers. Heel fijn om te ervaren dat er gelijk een fijne klik was onderling! Hoewel deze groep vanwege de vakantieperiode niet compleet was zijn we met elkaar goed van start gegaan!
Er start, bij voldoende deelnemers, op 20 september a.s. weer een groep. Deze groep is bedoeld voor zwangeren die uitgerekend zijn tussen 15 februari en 31 maart 2023. Mocht je interesse hebben in deelname of vragen hebben neem dag gerust contact met ons op! Aanmelden kan nog tot 8 september a.s.

Centering Pregnancy is een programma in groepsverband, dat de medische controles en alle informatie rondom zwangerschap, de bevalling en de eerste babytijd combineert. In totaal zijn er 9 bijeenkomsten. Een bijeenkomst start je met de controle bij de verloskundige. Daarna sluit je aan bij de groep en behandelen we per bijeenkomst een onderwerp. Je ontvangt een boekje waarin je alles over de voortgang van de zwangerschap kunt bijhouden en waarin allerlei informatie staat beschreven. Voordat je naar een bijeenkomst komt kun je je dus al inlezen in het onderwerp dat we gaan behandelen. Daarnaast is er ook tijd om al je vragen te stellen en je ervaringen te delen met vrouwen die rond dezelfde periode zijn uitgerekend. Centering Pregnancy is een interactieve bijeenkomst die de reguliere controles vervangt.

Mocht je vragen hebben of willen weten of dit concept bij je past geef dit dan gerust aan bij je verloskundige, we helpen je graag!

Nieuwe website

Er wordt hard gewerkt aan onze nieuwe website. Spannend en leuk tegelijk. Want hoe leg je uit wat je in je hoofd hebt? Hoe willen we onze praktijk naar buiten brengen, welke sfeer enz, enz. De eerste opzet hebben we gezien en dat beloofd wat! Momenteel wordt er druk aan de teksten gewerkt en de website verder gebouwd. Ook nieuwe foto’s horen daarbij. Vorige week is er een fotograaf op de praktijk geweest om de sfeer vast te leggen. Her en der werd e.e.a. verbouwd en in de juiste setting gebracht. Haren netjes, kleding gestreken en fotograferen maar. Naast hopelijk mooie foto’s bracht het ook gezelligheid en dynamiek met zich mee, een leuke bijkomstigheid! We houden je op de hoogte…

Onze huidige website kun je voor informatie over onze praktijk nog steeds bezoeken: www.selaverloskundigen.nl

Hartelijke groet vanuit de praktijk!

Namens Sela Verloskundigen:
Femmy, Alineke, Annemieke, Marjolein, Mariëlle, Simone & Iris (verloskundigen)
Francisca, Evelyn & Elianne (assistenten)

Dit vindt u vast ook interessant