Spoed? Bel 0318 724 901

Marjolein Schaap - Verloskundige

"Een voorrecht een nieuw gezinslid te mogen verwelkomen"

Op mijn 15e wist ik het zeker. Ik wil verloskundige worden. Ik kon mijn blijdschap niet op toen ik mocht beginnen aan de Verloskunde Academie in Groningen. Als geboren en getogen Woudenberger was dit wel een grote stap, maar wat heb ik hier een fijne en leuke tijd gehad. Na mijn afstuderen heb ik een poosje waargenomen in het hoge Noorden, maar vanwege een leuke man ben ik weer teruggekomen.

Ik ben in 2016 met heel veel plezier gaan werken in Ede en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. In tussentijd ben ik in 2018 getrouwd met mijn leuke man Vincent. Begin 2020 zijn we ouders geworden van onze zoon Olivier en in februari 2022 van onze dochter Juliette.

Als verloskundige sta ik met oprechte interesse en humor naast jullie tijdens de voorbereiding op een nieuw gezinslid. Het is elke keer weer een voorrecht om getuige te mogen zijn van de geboorte van nieuw leven en nieuwe ouders! Bijzonder is het om te zien dat vrouwen in hun eigen kunnen geloven en de partners hun daarbij ondersteunen. Een groter compliment kan ik niet krijgen dan wanneer ouders tevreden terugkijken op de begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed.

BIG registratienummer: 19921770903
E-mail: marjolein@selaverloskundigen.nl