Sela verloskundigen Ede
Sela verloskundigen Ede
27 Google recensies
Suzanne Elbertsen
Suzanne Elbertsen
2023-07-17
Sela Verloskundigen zijn zeer professioneel en bieden een complete en fijne zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg. Het voelt erg vertrouwd en ze zijn goed bereikbaar voor vragen. We kijken als gezin goed terug op de begeleiding van alle verloskundigen en assistenten! Bedankt dames!
Ramona de Groot
Ramona de Groot
2023-06-28
Wij hebben een hele fijne en prettige ervaring met de dames van Sela. Ze hebben ons heel goed en op een fijne manier door de zwangerschap en de bevalling heen geleid. Ze zijn heel meelevend en bieden altijd een luisterend oor. Als er wat was, stonden ze ook altijd voor ons klaar. Wij kunnen Sela zeker aanbevelen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en de prettige ervaring bij jullie.
W -
W -
2023-06-25
Hele fijne ervaring bij Sela verloskundigen vanaf het eerste contact tot en met de laatste controle. Tijdens de afspraken werd er ruim de tijd voor ons genomen en iedere medewerker is echt betrokken. Ik kan terug kijken op een prachtige thuisbevalling, mede door de goede begeleiding van de verloskundige.
Rebekka Okker
Rebekka Okker
2023-05-10
Hele prettige ervaring bij Sela gehad ! Tijdens mijn zwangerschap op een zeer professionele en hartelijke, steunende manier begeleid. Alle verloskundigen zijn erg betrokken en goed te bereiken voor alle vragen die je hebt.
Tessa S
Tessa S
2023-03-29
Een super fijne verloskundigenpraktijk! Bij beide zwangerschappen hebben ze ons ondersteund en heb ik mij altijd gehoord gevoeld, door zowel de verloskundigen als de assistenten. Bedankt team van Sela! Jullie zijn goud waard!
Naomi Versteeg
Naomi Versteeg
2023-02-28
Erg fijne verloskundige praktijk was ons eerst kunt je ze hebben os super fijn begeleid in de zwangerschap en bevalling Super team
Henrieke Bos
Henrieke Bos
2023-02-16
We hebben inmiddels 2 zwangerschappen begeleiding gehad van Sela Verloskundigen. Allemaal hele fijne verloskundigen, die zeer betrokken zijn. Ze zijn iedere keer met ons ook verwonderd over het nieuwe leven. Op dit moment hebben ze ook vaak spreekuur in Lunteren, heel fijn om het spreekuur dichtbij te hebben. Ik ben zeer tevreden!
Evita Kloostra
Evita Kloostra
2022-12-28
Lieve mensen en fijne gesprekken. Supersnelle bevalling gehad waar ik heel positief op terugkijk dankzij Mariëlle 🙌
Soraya van de Maat
Soraya van de Maat
2022-12-19
Tja waar moet ik beginnen.... 3 jaar geleden kwam ik voor het eerste bij Sela ondertussen ben ik na die keer nog 2 keer terug gekomen. 3 kindjes onder de 3 mogen krijgen. Alle 3 ging ik met ontzettend veel plezier naar Sela praktijk toe. Van begin tot het einde ben ik zo ontzettend tevreden. Ze werken niet omdat het moet maar ze werken met hun hart. Ze staan voor je klaar,voor alles! Ze begeleiden je super, zowel voor als tijdens de bevalling. Maar ook erna staan ze nog gewoon voor je klaar voor vragen maar ook om gewoon te checken hoe het met je gaat. Ik zou iedereen aanraden, mocht je echt een goede verloskundigenpraktijk zoeken, om hier heen te gaan want een plek waar jij je als zwangere gehoord voelt, waar er wordt mee gedacht en een plek heb waar je weet dat je ergens terecht kunt voor serieuze maar ook onzinnige/leuke dingen, dat gun ik iedereen zodat ze extra kunnen genieten van hun zwangerschap en de tijd erna.*Annemieke bedankt voor alle leuke en hilarische gesprekken, steun, vertrouwen, hulp,rust en nog zoveel meer. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben met een topbevalling en ik vol trots nu naar 3 van die kleintjes kan kijken en dat ook mede dankzij jou 🙂Sela, super bedankt, jullie zijn top! En wie weet tot over een poosje 🙂
Anne-Jan van der Steen
Anne-Jan van der Steen
2022-11-23
Heel fijn traject tot na de bevalling gehad. Je kunt er altijd terecht met je vragen en hebben aandacht voor je persoonlijke situatie. Zeker aan te raden!
Wil je je aanmelden? Dat kan per email, telefonisch of klik hier om ons een appje te sturen!

Onze missie

Bij Sela werkt een team van betrokken en enthousiaste verloskundigen. We willen er voor jullie zijn tijdens de mooie en de minder mooie momenten van de zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Met onze expertise informeren en ondersteunen we jullie en helpen we jullie keuzes te maken die bij jullie passen. Zodat alle kindjes én ouders de best mogelijke start hebben!

Vrijblijvend kennismaken Bekijk ons team

Ontmoet het team

Femmy Kuiper - Boer

Verloskundige

Alineke Klont

Verloskundige

Annemieke van de Goor - Hendriks

Verloskundige

Marjolein Schaap

Verloskundige

Mariëlle ten Voorde

Verloskundige

Iris Hazeleger

Verloskundige

Elianne Hannisse

Assistente

Evelyn van Klaveren

Assistente

Arina Aalbers

Assistente
 • Femmy Kuiper - Boer

  Verloskundige
 • Alineke Klont

  Verloskundige
 • Annemieke van de Goor - Hendriks

  Verloskundige
 • Marjolein Schaap

  Verloskundige
 • Mariëlle ten Voorde

  Verloskundige
 • Iris Hazeleger

  Assistente
 • Elianne Hannisse

  Assistente
 • Evelyn van Klaveren

  Assistente
 • Arina Aalbers

  Verloskundige

Onze locaties

Ede (hoofdlocatie)
Eikenlaan 13-6
6711 MA Ede
Ede (Kernhem)
Laan van Kernhem 93
6718 HP Ede
Ede (Veldhuizen)
Bellestein 61
6714 DP Ede
Ederveen
Seringstraat 10-E
6744 WZ Ederveen
Harskamp
Edeseweg 143
6732 DB Harskamp
Lunteren
Dorpsstraat 69-2
6741 AC Lunteren
Wekerom
Dorpsplein 8
6733 AV Wekerom

Onze locaties:

Eikenlaan 13-6, 6711 MA Ede
Laan van Kernhem 93, 6718 HP Ede
Bellestein 61, 6714 DP Ede
Seringstraat 10-E, 6744 WZ Ederveen
Edeseweg 143, 6732 DB Harskamp
Dorpsstraat 69-2 , 6741 AC Lunteren
Dorpsplein 8, 6733 AV Wekerom

Meer weten?

Wil je kennismaken met de verloskundigen van Sela, of heb je aanvullende vragen?
Neem contact met ons op of meld je aan.