Spoed? Bel 0318 724 901

Spreekuren

Wij houden spreekuur op diverse locaties, kijk op onze homepage voor de adressen. Overleg met ons op welke locatie je graag wilt komen.

Tijdens iedere controle meten we je bloeddruk. We bepalen de groei van je baarmoeder en de ligging van je kindje (vanaf 28 weken). Op indicatie verrichten we een echo. Daarnaast luisteren we ook naar de hartslag van je kindje. Zo nodig laten we bloed afnemen voor relevante onderzoeken. We geven je informatie en er is tijd voor het beantwoorden van vragen. We proberen deze consulten zoveel mogelijk aan te passen aan jouw wensen.

Coaching

Coaching is een kortdurende vorm van ondersteuning door gesprekken en zeker geen therapie. Loop je tegen dingen aan maar is de stap naar een psycholoog te groot voor je? Dan kunnen we samen bekijken of coaching gesprekken wat voor jou zijn. Bij coaching heb je de ruimte om jouw verhaal te vertellen en zelf op zoek te gaan naar een manier die jou verder helpt. Je wordt aangemoedigd en gesteund om te kijken wat je zelf nodig hebt om weer de rust in je leven terug te vinden. Je hebt dus zelf de regie, want als je zelf de verandering maakt zal dat het grootste effect hebben.

Mocht je vastlopen tijdens je zwangerschap en de reguliere controles vind je niet voldoende, maak dan een afspraak voor coaching. We plannen gratis 1 of 2 gesprekken met je in.