Sela verloskundigen Ede
Sela verloskundigen Ede
27 Google recensies
Suzanne Elbertsen
Suzanne Elbertsen
2023-07-17
Sela Verloskundigen zijn zeer professioneel en bieden een complete en fijne zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg. Het voelt erg vertrouwd en ze zijn goed bereikbaar voor vragen. We kijken als gezin goed terug op de begeleiding van alle verloskundigen en assistenten! Bedankt dames!
Ramona de Groot
Ramona de Groot
2023-06-28
Wij hebben een hele fijne en prettige ervaring met de dames van Sela. Ze hebben ons heel goed en op een fijne manier door de zwangerschap en de bevalling heen geleid. Ze zijn heel meelevend en bieden altijd een luisterend oor. Als er wat was, stonden ze ook altijd voor ons klaar. Wij kunnen Sela zeker aanbevelen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en de prettige ervaring bij jullie.
W -
W -
2023-06-25
Hele fijne ervaring bij Sela verloskundigen vanaf het eerste contact tot en met de laatste controle. Tijdens de afspraken werd er ruim de tijd voor ons genomen en iedere medewerker is echt betrokken. Ik kan terug kijken op een prachtige thuisbevalling, mede door de goede begeleiding van de verloskundige.
Rebekka Okker
Rebekka Okker
2023-05-10
Hele prettige ervaring bij Sela gehad ! Tijdens mijn zwangerschap op een zeer professionele en hartelijke, steunende manier begeleid. Alle verloskundigen zijn erg betrokken en goed te bereiken voor alle vragen die je hebt.
Tessa S
Tessa S
2023-03-29
Een super fijne verloskundigenpraktijk! Bij beide zwangerschappen hebben ze ons ondersteund en heb ik mij altijd gehoord gevoeld, door zowel de verloskundigen als de assistenten. Bedankt team van Sela! Jullie zijn goud waard!
Naomi Versteeg
Naomi Versteeg
2023-02-28
Erg fijne verloskundige praktijk was ons eerst kunt je ze hebben os super fijn begeleid in de zwangerschap en bevalling Super team
Henrieke Bos
Henrieke Bos
2023-02-16
We hebben inmiddels 2 zwangerschappen begeleiding gehad van Sela Verloskundigen. Allemaal hele fijne verloskundigen, die zeer betrokken zijn. Ze zijn iedere keer met ons ook verwonderd over het nieuwe leven. Op dit moment hebben ze ook vaak spreekuur in Lunteren, heel fijn om het spreekuur dichtbij te hebben. Ik ben zeer tevreden!
Evita Kloostra
Evita Kloostra
2022-12-28
Lieve mensen en fijne gesprekken. Supersnelle bevalling gehad waar ik heel positief op terugkijk dankzij Mariëlle 🙌
Soraya van de Maat
Soraya van de Maat
2022-12-19
Tja waar moet ik beginnen.... 3 jaar geleden kwam ik voor het eerste bij Sela ondertussen ben ik na die keer nog 2 keer terug gekomen. 3 kindjes onder de 3 mogen krijgen. Alle 3 ging ik met ontzettend veel plezier naar Sela praktijk toe. Van begin tot het einde ben ik zo ontzettend tevreden. Ze werken niet omdat het moet maar ze werken met hun hart. Ze staan voor je klaar,voor alles! Ze begeleiden je super, zowel voor als tijdens de bevalling. Maar ook erna staan ze nog gewoon voor je klaar voor vragen maar ook om gewoon te checken hoe het met je gaat. Ik zou iedereen aanraden, mocht je echt een goede verloskundigenpraktijk zoeken, om hier heen te gaan want een plek waar jij je als zwangere gehoord voelt, waar er wordt mee gedacht en een plek heb waar je weet dat je ergens terecht kunt voor serieuze maar ook onzinnige/leuke dingen, dat gun ik iedereen zodat ze extra kunnen genieten van hun zwangerschap en de tijd erna. *Annemieke bedankt voor alle leuke en hilarische gesprekken, steun, vertrouwen, hulp,rust en nog zoveel meer. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben met een topbevalling en ik vol trots nu naar 3 van die kleintjes kan kijken en dat ook mede dankzij jou 🙂 Sela, super bedankt, jullie zijn top! En wie weet tot over een poosje 🙂
Anne-Jan van der Steen
Anne-Jan van der Steen
2022-11-23
Heel fijn traject tot na de bevalling gehad. Je kunt er altijd terecht met je vragen en hebben aandacht voor je persoonlijke situatie. Zeker aan te raden!
Wil je je aanmelden? Dat kan per email, telefonisch of klik hier om ons een appje te sturen!

Wat houdt het spreekuur in?

Sela Verloskundigen houdt spreekuur in Ede, Ede Veldhuizen, Ede Kernhem, Lunteren, Wekerom, Harskamp en Ederveen. Zo kun je altijd in de buurt voor controle komen.

Tijdens iedere controle meten we je bloeddruk. We voelen de groei van je baarmoeder en vanaf 28 weken voelen we de ligging van je kindje. Op indicatie verrichten we een echo. Daarnaast luisteren we ook naar de hartslag van je kindje. Als we denken dat het nodig is, laten we bloed bij je afnemen voor relevante onderzoeken. Tijdens het spreekuur geven we je informatie en natuurlijk er is tijd voor jouw vragen. We proberen de controle zoveel mogelijk aan te passen aan jouw wensen.

Coaching

Coaching is een kortdurende vorm van ondersteuning door gesprekken. Coaching door Sela Verloskundigen is zeker geen therapie. Loop je tegen dingen aan omtrent je zwangerschap, maar is de stap naar een psycholoog te groot voor je? Dan kunnen we samen bekijken of coachingsgesprekken wat voor jou zijn. Bij coaching heb je de ruimte om jouw verhaal te vertellen en zelf op zoek te gaan naar een manier die je verder helpt. Je wordt aangemoedigd en gesteund om te kijken naar wat je zelf nodig hebt om weer de rust in je leven terug te vinden. Je hebt dus zelf de regie. We denken namelijk zo: als je zelf de verandering maakt, zal dat het grootste effect hebben.

Mocht je vastlopen tijdens je zwangerschap en de reguliere controles niet voldoende vinden, maak dan een afspraak voor coaching. We plannen gratis één of twee gesprekken met je in.

Hartjesspreekuur

Wil je een keer extra naar het hartje van je kindje luisteren? bijvoorbeeld omdat je je kindje nog niet voelt bewegen of omdat je het hartje aan je andere kinderen, familie of vrienden wilt laten horen? Je bent dan welkom op ons hartjesspreekuur.

Om een afspraak te maken voor het hartjesspreekuur kun je op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 bellen. We plannen dan een afspraak van vijf minuten voor je in, waarin je het hartje van je kindje kunt horen.

Het hartjesspreekuur is alleen bedoeld om naar het hartje van je kindje te luisteren. Heb je andere vragen? Dan adviseren we je een langere afspraak te maken.

Meer weten?

Wil je kennismaken met de verloskundigen van Sela, of heb je aanvullende vragen?
Neem contact met ons op of meld je aan.