Spoed? Bel 0318 724 901

Zwangerenportaal

Onze praktijk is aangesloten bij Zwangerenportaal.nl

Wij houden een dossier van je bij, waarin alle nodige gegevens staan over jou en het verloop van je zwangerschap. Middels zwangerenportaal.nl heb jij zelf direct toegang tot dit dossier.
In het dossier staan alle termen in begrijpelijke taal uitgelegd. Na de eerste controle krijg je van ons de vraag of je interesse hebt om je aan te melden.

Lees hier hoe je jouw dossier opent en wat je kunt bekijken

Niet aangemeld en ingelogd
Wanneer je niet bent aangemeld en ingelogd, is Zwangerenportaal.nl nog steeds een overvloedige bron van informatie met betrekking tot zwangerschap en alles wat daarmee samenhangt. Je bent van harte welkom om hier rond te kijken.

Aangemeld en ingelogd
Wanneer je bent aangemeld en ingelogd, biedt Zwangerenportaal.nl een aantal zaken die handig zijn met betrekking tot de begeleiding tijdens jouw zwangerschap. Dit zorgt voor een efficiënte communicatie tussen jou en onze praktijk. Wanneer je bent ingelogd, zijn de volgende voorzieningen beschikbaar voor jou:


Updates controles en onderzoeken

Alle updates met betrekking tot jouw controles en onderzoeken worden direct in jouw dossier verwerkt. Zo ben je steeds op de hoogte. Je kunt documenten veilig met ons delen, en wij met jou. Dit gaat via gedeelde bestanden.

Lees hier hoe je jouw updates opent en wat je kunt bekijken


Afspraken en afspraakherinneringen

Jouw afspraken worden vastgelegd. Er wordt toegelicht wat het doel is van een afspraak en wat je eventueel kunt doen ter voorbereiding of wat je moet meenemen naar de afspraak. Voorafgaand aan elke afspraak ontvang je een afspraakherinnering per e-mail. Zo voorkom je dat je per ongeluk afspraken en onderzoeken mist.

Lees hier waar je jouw afspraken vindt

Wekelijkse e-mail met informatie over JOUW zwangerschapsweek
Op basis van jouw uitgerekende datum kun je wekelijks een e-mail ontvangen met daarin relevante informatie over het moment van jouw zwangerschap (dit kun je ook uitschakelen).
In deze e-mail lees je wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe jouw kindje zich ontwikkelt. Je leest welke onderzoeken eraan zitten te komen, of je al een echo moet laten maken en waar je allemaal op kunt letten in die week.
In deze e-mail geven we je ook links naar artikelen over onderwerpen die in die week relevant voor je zijn.

Lees hier meer over de wekelijkse e-mail